Evdeki Çalışma Alanına İyi Enerji Nasıl Çekilir?

Home ofis dekorasyonuna ilişkin Feng Shui ipuçları, iyi enerji akışını yükseltebilir ve bu şekilde home ofisinizde yaptığınız işin verimliliğini de artırabilirsiniz.
Evdeki Çalışma Alanına İyi Enerji Nasıl Çekilir?

Home ofis dekorasyonuna ilişkin Feng Shui ipuçları, iyi enerji akışını yükseltebilir ve bu şekilde home ofisinizde yaptığınız işin verimliliğini de artırabilirsiniz.

İletişim teknolojilerinin gelişimi ile her geçen gün daha fazla insan evinden çalışmaya başladı. Bu gibi durumlarda home ofis dekorasyonu yalnızca kişinin iş ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor aynı zamanda entelektüel ve fiziksel aktiviteyi de olumlu yönde etkiliyor. Home ofis için Feng Shui İpuçları İdeal olarak bir home ofis alanı evin güneydoğu – kuzeybatı – kuzey veya güney doğusunda yer almalıdır.

Home ofisi yalnızca iş için kullanılacak olan ayrı bir alana yerleştirmek daha iyi olacaktır. Bu ev enerjisini iş enerjisinden ayıracak ve iş enerjisinin eve getireceği karmaşayı azaltacaktır. İş toplantılarını eğer home ofisinizde yapıyorsanız çalışma alanına ayrı bir girişin olması daha iyi olacaktır. Home Ofis Alanı için Feng Shui Mülkiyeti Çalışma alanı için en kötü yerler evin merkezinde, yatak odasında veya bir merdiven altında bulunan yerlerdir.

Bir home ofis alanı iyi havalandırılmalı ve aydınlatılmalıdır. Ofis bölümünde ayrı bir pencerenin olması kurtarıcı olabilir. Pozitif enerjinin aktivitesini uyarır. Odada bir çalışma ortamı yaratır.

Çalışma alanı iyi ışıklandırılmalıdır.

Düşük tavanlı bir alan en kötü seçenektir. Sıkıcı bir ortama neden olur ve iş potansiyelinin gelişmesi ve büyümesi için çok az yer sağlar.

İyi Feng Shui Enerjisini Çeken Home Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyaları birçok düz çizgiye ve keskin köşelere sahip olduğundan, doğal olarak verimli home ofis enerjisini harekete geçirir. Bilgisayarlar, telefonlar ve diğer ofis ekipmanları da aktif chi akışını teşvik eder.

Ofis mobilyalarınız daha önce biri tarafından kullanılmış ise önceki sahibinin işinde başarılı olduğundan emin olun. Aksi takdirde, yeni mal sahibinin bir öncekinin problemlerini ve başarısızlıklarını devralabilmesi yüksek ihtimaldir. Çalışma alanına taze ve aktif enerjiyi getirebilmek adına yeni mobilyalar tercih etmek iyi olabilir.

Başarısızlığı taşımaktansa yeniyi tercih etmek daha karlı olabilir.

Ofis masası da dahil olmak üzere home ofis mobilyaları için en iyi renkler siyah ve koyu / mat kırmızı gibi renklerdir. Bu renkler insanı çalışmaya teşvik ettiği gibi işe konsantre olmaya da yardımcı olur.

Açık rafların olmaması iyi olabilir. Çünkü çoğu zaman onları dolduran birçok şey dolaylı yoldan kişiyi rahatsız edebilir. Bu nedenle dolap kullanmak oldukça akıllıca bir seçimdir.

Duvarlarda doğal ahşap sıcak dekorasyon unsurları bulundurulmalıdır. Fazla karmaşaya yol açmayacak şekilde bitkiler ofis alanın belirli yerlerine yerleştirilmelidir.

Genel olarak home ofis dekorasyonu sahibinin verimliliğini, iş başarısını büyük ölçüde arttırır ve zenginliği / refahı çekebilir. Feng Shui, evdeki çalışma alanının evin geri kalan kısımlarından ayrılmasını önerir. En iyi seçenek, pencereli ayrı bir odanın ya da bölümün kullanılmasıdır.

Ücretsiz Kargo

Tüm ürünlerde kargo bedava

Kolay İade veya Değişim

Koşulsuz iade ve değişim