Günümüz Modern Evleri için Organik Dekorasyon

Tabiat Ana’yı Evinize Getiren Doğal İç Mekan Tasarımı. Organik iç mekan ve ev dekorasyonu, doğal ışık, geri dönüştürülmüş malzemeler, keyif almanızı sağlayacak rahat ve konforlu mobilyalar ve doğal dekorasyon ürünleri kullanmak anlamına gelmektedir.

Günümüz Modern Evleri için Organik Dekorasyon

Tabiat Ana’yı Evinize Getiren Doğal İç Mekan Tasarımı

Organik iç mekan ve ev dekorasyonu, doğal ışık, geri dönüştürülmüş malzemeler, keyif almanızı sağlayacak rahat ve konforlu mobilyalar ve doğal dekorasyon ürünleri kullanmak anlamına gelmektedir. Modernizmin babası ve ünlü mimar Louis Sullivan, “form işlevi görür” ifadesini kullanmıştır. Bu anlatım basitçe, tasarım dünyasında estetikten önce pratik kullanıma vurgu yapması ve önem verilmesi gerektiği anlamına geliyor. Bu da doğal dekorasyon akımını başlattı.

Doğayı Ev Dekorasyonunda Kullanmak

Organik tasarım ve doğal dekorasyon, orman, gökyüzü ve okyanus temalarını dokular, materyaller, tekstiller ve aksesuarlar üzerinde kullanıyor olmak demektir. Göğün mavisi, bulutlun beyazı, güneşin sarısı, lavantanın moru, söğütün yeşili ve toprağın tonları gibi renkler doğal iç tasarımın temelini oluşturur.

Tabiat Ana' yı tasarım yoluyla eve davet etmek, bir evi sıcak, renkli, amaç ve pratiklik ile doldururken öze geri dönmenin olağanüstü bir yoludur. Kapılar açıldığında ve dış mekân içeriye getirildiğinde, sonsuz dekorasyon olanaklarının akışı sağlanmış olur.

Organik tasarımı uygulamak, tüm duyuları kullanmak, doğanın mevsimleriyle çalışmak ve doğaya saygı duymaktır. Değişen her mevsimde, canlı iç tasarım ilhamı almak için dışarıya bakın. Örneğin, bir bahçedeki açan çiçeklerin renkleri ve şekilleri, çimenlerin canlılığı ve dokusu, odalardaki yeni perdeler, mutfak için yeni bir boya rengi veya tüm bir yatak odasının yeniden dekore edilmesi için yaratıcı bir ilham kaynağı olabilir.

Işık Organik İç Mekan Tasarımında Oldukça Önemlidir

Doğal veya organik dekorasyonun temel özelliklerinden biri de doğal ışıktır. Pencereler ağır perdeler ile kaplıysa, güneşin güzelliği ve sıcaklığı engellenir. Bu da doğadan ilham alan bir ortamı asla yansıtmaz. Ucuz plastik mini panjurlar ve sentetik malzemelerden yapılmış dikey panjurlar doğal dekorasyon için tabudur. Perdelerde keten, mısır pamuğu ve ipek gibi hafif kumaşları tercih edin.

İç Mekanda Lamba ve Aydınlatma

İç mekan aydınlatması için, cam boncuklar, ahşap tabanlar ve hoş keten tonları gibi doğal dekoru tamamlayan lambaları seçin. Odanın renkli olması gerekiyorsa, duvara asacağınız bir masif ahşap tabloyu vurgulayan bir lamba, sakin ortamdan ödün vermeden dekorasyonu tamamlayan ve odaya yeni bir renk getirmek için harika bir yoldur.

Mevcut iç tasarım trendlerinde kullanılan aksesuarlar, doğal ahşap tablolar, metal aksamlı lambalar ve doğal taştan (granit, mermer ve arduvaz) yapılmış kaidelerdir. Yumuşak tonlarda ve yaz yağmuru, lavanta fırtınası ve vanilya otu gibi kokuları olan mumlar, yeni tasarlanmış alanlara mükemmel bir denge sağlayabilir. Doğanın temellerini, renklerini ve harikalarını ev dekorasyounda kullanmak, sürdürülebilir ve geri dönüştürülmüş iç dekorasyon malzemeleri ile oluşturmaya çalışmaktır.

Aileniz ve yaşam tarzınız için en iyi olanı yapın; Her gün rahatça sevilebilecek ve yaşanabilecek renkleri, parçaları ve unsurları seçin. Sonuçta, doğal dekorasyonun gerçek ruhu, yaşam kolaylığı, daha rahat ve huzurlu bir eve dönüş demektir.

Ücretsiz Kargo

Tüm ürünlerde kargo bedava

Kolay İade veya Değişim

Koşulsuz iade ve değişim