Dekoratif, Modern Salon Aynaları ve Kullanımı

Dekoratif, Modern Salon Aynaları ve Kullanımı

Ayna bir dekorasyon ürünü mü yoksa zorunluluk mu? Aslında her iki sorunun cevabı da aynı. Evde ayna olmazsa olmaz, dekorasyonda ayna olmazsa olmaz. Aynalar olmadan bir ev hayatı düşünülemez. Aynı zamanda aynalar olmadan bir dekorasyon da düşünülemez.

Aynalarla oturma odası, salon veya ofis gibi yaşam alanlarınızı daha şık gösterebilirsiniz. Ya da küçük bir mekanı daha geniş gösterebilirsiniz veya kendinize bakmak, kıyafetlerinize çeki düzen vermek için aynaları kullanabilirsiniz. Ev dekorasyonunda olduğu kadar ofis dekorasyonunda ayna kullanmak son zamanların yükselen dekorasyon trendlerinden birisi. 

Sürekli aynaya bakmak bir narsizm belirtisi olsa da insanların kendine çeki düzen vermesi için önemli bir aracı durumunda aynalar. 

Salon dekorasyonunda daha şık, daha gösterişli bir tarz tercih ediyorsanız şüphesiz ayna kullanmalısınız. Eğer amacınız salonunuzu daha ferah, daha geniş göstermek ve derinlik katmak ise büyük dikdörtgen veya kare salon aynalarını tercih etmelisiniz. Eğer ki amacınız estetik bir görünüş ise o zaman daha küçük yuvarlak veya kare aynaları tercih etmelisiniz. Kenarları işlemeli veya ortası desenli aynalar daha çok dekorasyon amaçlı kullanım için idealdir. 

Eğer eviniz küçük ise aynaları antre ve koridorlarda da kullanabilirsiniz. Amacınız daha geniş bir oda görünümü yaratmaksa odanın en dar duvarının önüne bir koltuk koyduktan sonra koltuğun üst kısmına geniş bir ayna koyabilirisiniz. Bu ayna yatay bir ayna olmalı ve mümkünse tüm duvarı kaplamalıdır. 

Eğer aynaları seviyorsanız, amacınız dekoatif bir görünüm ise yuvarlak, kare ve küçük aynaları yemek masasının arkasına, konsol üzerine ve yine koltukların arka üst kısmına yerleştirebilirsiniz. Birbirini tamamlayan üçlü veya ikili set halindeki aynalar bu dekorasyon tarzı için idealdir.

Unutmayın, Woodboz WoodMirror koleksiyonunda yer alan dekoratif ayna modelleri duvarlarınızda çok şık duracak. Sayfayı ziyaret ederek modern salon ayna modelleri ve fiyatlarını gçörebilirisiniz.

Ücretsiz Kargo

Tüm ürünlerde kargo bedava

Kolay İade veya Değişim

Koşulsuz iade ve değişim